Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda se pohvalila: "Marakana je postala mesto za porodicu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli ističu da su ponosni da je sve više mališana sa roditeljima na njihovim utakmicama

  • 3
FK Vojvodina, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da pokrene novu akciju, gde će pokušati da animira čitave porodice da zajedno gledaju utakmice uživo sa stadiona.

Tim povodom nedavno su i čelnici kluba posmatrali meč sa zapadne tribine među navijačima, umesto iz lože kao što je uobičajen slučaj.

Crveno-beli su se na zvaničnom sajtu pohvalili kako je Marakana postala mesto za porodicu i za mališane, a da je poverenje najmlađih stečeno zahvaljujući mnogim akcijama u kojima su učestvovala deca iz čitave Srbije.

- Akcija u kojoj deca iz čitave Srbije dolaze na Marakanu kako bi podržali voljeni klub, ali i donose plakate u kojima treba da iskažu svoju kreativnost, je potpuno "kupila" mališane. Sa širokim osmesima, na prethodnim mečevima, deca su pokazala koliko vole Zvezdu, a nagrada je bila sjajna - upoznavanje i slikanje sa crveno-belim prvotimcima. Čini se da će klub iz Ljutice Bogdana to uvesti kao ustaljenu praksu, a mališani su u prethodnom periodu mogli da upoznaju Kataija, Ivanića, Borjana i druge vedete.

- Kako bi deca mogla da priušte posetu Marakani, te kako bi subotnje popodne postalo ustaljeno među zvezdašima u smislu dolaska na stadion, Zvezda je otvorila kapije za sve mališane do 12 godina, koji su, uz prisustvo roditelja, besplatno bodrili crveno-bele. Bila je to prelepa slika na tribinama koje su vrvele od porodične atmosfere u momentima kada je Zvezda upisivala 34. ukupno i šestu titulu u nizu, ali i utakcmicama koje su usledile.

O tradicionalnoj "fan zoni" koju Zvezda organizuje pred svaku domaću utakmicu u prvenstvu je izlišno i pričati, međutim, i ona je vrvela od dece tokom cele sezone. Animatori su uvek bili spremni da ulepšaju druženje i pomagnu mališanima pri izradi plakata, uz iscrtavanje lica i brojne zanimljive igrice u kojima su deca u pratnji roditelja uživala - navodi se na sajtu Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Budućnosti na engleskom urlao na igrače: You play like pu..y

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije

    16. maj 2023 | 09:53

    Za porodicu nasu stranacku i za naseg vodju predsednika.sve za zvezdu i tendere

  • jane

    16. maj 2023 | 09:32

    Bravo Srpski ponos deca su nam buducnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA