Vreme čitanja: oko 1 min.

Došlo vreme za rastanak: Hari Kejn napušta Totenhem?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za usluge odličnog napadača navodno zainteresovan Pariz Sen Žermen

  • 2
Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Totenhema i engleski reprezentativac Hari Kejn mogao bi na kraju sezone da pređe u PSŽ, prenose francuski mediji.

Agenti engleskog napadača sastali su se sa sportskim direktorom PSŽ-a Luisom Kamposom, prenosi Futmerkato. Francuski klub će na kraju sezone napustiti Lionel Mesi, kao i Nejmar koji više nije u planovima rukovodstva što otvara prostor za dovođenje pojačanja.

Kejn je prva želja sportskog sektora francuskog kluba, nakon neuspeha u realizaciji transfera Roberta Levandovskog, koji je 2022. godine iz Bajerna prešao u Barselonu.

Englez ima važeći ugovor do juna 2024. godine. On je ove sezone postigao 29 golova na 47 mečeva, a Transfermarkt tvrdi da engleski fudbaler vredi 90 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    18. maj 2023 | 17:40

    TERZO REAGUJ TONIGHT.

  • BralE

    18. maj 2023 | 17:19

    Njega vrbuje Junajted već duze vrijeme i vjerujem da bi njemu bilo draze ostati u engleskoj ligi, nego da igra u (em) slabijoj, (em) za njega nepoznatoj ligi. Pogotovo sad kad je u zenu svoje karijere. Jedini problem bi mogao biti Totenhem, koji ga ne zeli olako dati konkurenciji…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA