≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta će biti sa duelom Voša - Čuka? Pravila nalažu nastavak, kao na prekinutom meču na Banovom brdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Čuka je već bila u sličnoj situaciji kada je prekinut meč sa Partizanom, ali se on nastavio od trenutka prekida i pri rezultatu koji je bio u tom trenutku

  • 1
Vojvodina - Čukarički Foto: MN PRESS

Žestoko nevreme koje je pogodilo Novi Sad u sredu popodne prekinulo je polufinalni meč Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog, a ujedno preti da baci sumnju i na regularnost same utakmice.

Naime, iako je Čukarički u trenutku prekida ima vođstvo od 2:0 u 33. minutu, razmišlja se o tome da se utakmica ponovo odigra u četvrtak - kao da se ništa nije dogodilo.

Ova informacija se nezvanično mogla čuti malo posle samog prekida, u trenutku kada su fudbaleri oba tima uveliko bili u svojim svlačionicama.

U Pravilniku, odnosno njegovom članu 46. piše da će se, usled prekida zbog vremenskih neprilika, odigrati nova utakmica (ukoliko nije odigrano 80 odsto), ali se ne navodi da li se igra od trenutka prekida ili ispočetka.

Čukarički je već bio u ovakvoj situaciji, kada je meč sa Partizanom u Superligi prekinut posle nekih 20-ak minuta igre, ali je tada nastavljen od momenta prekida - pri rezultatu koji je stajao na semaforu u trenutku “prisilnog” odlaska u svlačionicu (0:0).

Po toj logici, duel u Novom Sadu bi trebalo da bude nastavljen od 32:26 minuta, uz zasluženo stečeno vođsvo kluba sa Banovog brda koji je, i pored ta dva gola, imao još jedan zicer preko Samjuela Ovusua.

(Telegraf.rs)

Video: Teren na Karađorđu je za vaterpolo, a ne za fudbal: Sudija zvanično prekinuo meč Voše i Čuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA