Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakve kvote u finalu Lige šampiona nikada niste videli: Ponižavajuće po Inter, Siti kao da je već uzeo pehar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko ne veruje u italijanski tim

  • 1
Kevin de Brujne, FK Mančester Siti, Erling Haland Foto: AP/Tanjug

Posle jučerašnje neverovatne utakmice Mančester sitija protiv Intera saznali smo da će se Građani protiv Intera boriti za trofej u finalu Lige šampiona 10. juna na stadionu "Ataturk" u Istanbulu.

Ne treba uopšte protivrečiti da su fudbaleri engleskog kluba ogromni favoriti za titulu i pobedu, ali kvote koje nude sve svetske kladionice za ovaj meč su u najmanjem smislu ponižavajuće po igrače Intera.

Gotovo da niko i ne veruje da će Neroazuri osvojiti titulu, pošto im se daje manje od 14% šanse da osvoje pehar. Sa druge strane, Sitijev trijumf vrednuje se sa 86% šanse.

Prevedeno u kvote to znači da je kvota na pobedu Sitija u regularnom vremenu samo 1,36! Na nerešen ishod postavljena je kvota od 5,00, dok je trijumf Intera - 7,50.

Liga šampiona Mančester Siti - Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Kada uklonimo nerešen ishod i samo se zapitamo ko će osvojiti pehar, kvota na trijumf Sitija pada na neverovatnih 1,20, dok se pobeda Intera vrednuje sa čak 4,50.

Svetske kladionice smatraju i da ćemo videti nešto veći broj golova na stadionu "Ataturk", pa se tako daje manja kvota na to da će ih biti "tri ili više" (1,67) u odnosu na "0-2" (2,20).

Videćemo da li su bukmejkeri tako faktički već unapred "dodelili" titulu Sitiju sa razlogom ili će italijanski klub uspeti da iznenadi i tako dođe do pehara.

(Telegraf.rs)

Video: Teren na Karađorđu je za vaterpolo, a ne za fudbal: Sudija zvanično prekinuo meč Voše i Čuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA