≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Bivši štoper Zvezde ponuđen Partizanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ipak, još uvek je teško naslutiti planove i strategiju u Humskoj, jer je na snazi rat između čelnika fudbalskog kluba i JSD

  • 9
Ognjen Vranješ Foto: MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, trenutno igrač pod ugovorom sa turskim Hatajem – Ognjen Vranješ (32), ponuđen je nedavno Partizanu preko posrednika kao opcija u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf.

Teško je u ovom trenutku reći koliko je defanzivac blizu ili daleko od Humske zbog nesređenih unutrašnjih odnosa i previranja na relaciji fudbalski klub – JSD Partizan koja su postala deo svakodnevnice sa neizvesnim epilogom.

Vranješ jeste pod ugovorom sa pomenutim Hatajem i to do juna 2025. godine, no, pitanje je kakva je i da li uopšte postoji perspektiva fudbalera u toj sredini. Hataje se, usred strahovitog zemljotresa na jugoistoku Turske koji je odneo mnogo ljudskih života, povukao iz Superlige do naredne takmičerske sezone i nije najjasnije kako će u budućnosti nastaviti da funkcioniše.

Od tada Vranješ nema klub, jer nije iskoristio mogućnost da ode na pozajmicu u neku drugu sredinu, a nedavno je ponuđen Partizanu, čiji aktuelni čelnici nameravaju da oseveže igrački kadar narednog leta i to u svim linijama.

Ognjen Vranješ Foto: Instagram/ognjen_vranjes

Ipak, čak i da odgovor crno-belih bude pozitivan, ne zavisi sve ni od njih, jer, kako se može čuti i sam fudbaler, ako već bude morao da menja sredinu, traži opciju koja ima perspektivu i dogovor možda bio lakši da je Partizan uspeo da se domogne druge pozicije, kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno direktnog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Ovako, sve je mnogo teže i neizvesnije. Ne samo u slučaju Vranješa, već i ostalih eventualnih pojačanja.

Što se Vranješa tiče, do tragedije u Turskoj koju je izbegao pukom srećom zbog povrede, bio je mahom standardan u Hataju, a pre pomenutog kliuba je brabio boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde (Napredak i Šerif pozajmice), Krasnodara, Alanije iz Vladikakvkaza, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK iz Atine gde je možda ostavio i najbolji utisak. Vranješ je u jednom periodu bio i standardni član selekcije Bosne i Hercegovine...

No, rekosmo sve, sve je još u domenu priča, na “dugom štapu”, jer još uvek ne može da se nasluti kako će se okončati obračun fudbalskog kluba i JSD, a upravo od toga zavise i planovi i strategija crno-belih za naredno leto i sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA