Vreme čitanja: oko 1 min.

Real Madrid pukao na paramparčad: Perez "tera" sedmoricu dan posle katastrofe Kraljevića u Ligi šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani su razmontirali klub iz španske prestonice

  • 2
FK Real Madrid - FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Čemerno je izgledala igra Real Madrida na "Etihadu" na drugom meču polufinala Lige šampiona. Mančester siti ih je razbio u svakom segmentu igre i zasluženo prošao u borbu za "ušati" trofej - 4:0.

Prvi čovek kluba iz Madrida, Florentino Perez nije želeo više da čeka niti jednog trenutka. I neće produžiti nijedan ugovor koji ističe na kraju sezone. Samim tim, ni one Karima Benzeme i Luke Modrića.

Kako dalje piše španski Relevo, iz kluba odlaze i Toni Kros, Dani Sebaljos, Naćo Fernandez, Marko Asensio i Marijano Dijas. Niko od njih nije zadovoljio čelnog čoveka Real Madrida, a i kako bi, posle onakvog rezultata.

Jasno je da Realu treba ogroman restart, jer očigledno je da nešto u klubu ne štima. Kako stvari stoje, Perez želi da prebaci Alvara Rodrigeza iz omladinskog tima među seniore, a u klub će stići i Fran Garsija iz Rajo Valjekana, dok će se sa pozajmice u Milanu vratiti Brahim Dijas.

Iako se pričalo da bi i Karlo Anćeloti mogao da "plati" posle ovakvog debakla, on će ostati trener Reala i naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Teren na Karađorđu je za vaterpolo, a ne za fudbal: Sudija zvanično prekinuo meč Voše i Čuke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA