Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlići se obrukali na startu EP u Mađarskoj: Slovenija održala "čas" fudbala kadetima Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

U 2. kolu, Srbija će igrati sa Italijom, u nedelju, 21. maja od 20.00

  • 3
Srbija - Slovenija U17 Foto: FSS

Kadetska reprezentacija Srbije (U17), poražena je od Slovenije sa ubedljivih 4:2, u okviru prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva u Mađarskoj.

Već u ranoj fazi utakmice bilo je jasno da će Slovenija doći do trijumfa, kada su iskoristili greške "Orlića" i dva puta zatresli mrežu. Mogla je Srbija da se vrati u meč posle nekoliko dobrih prilika, ali je nedostajalo i sreće, s obzirom na to da je u jednoj situaciji i prečka spasila Slovence.

I baš kada je Srbija pretila, jedan opasan kontra napad, i pogodak Jakupovića, za veliku prednost. Selektor "Orlića", Aleksandar Luković, bio je prinuđen da menja u nastavku, ali ni to nije pomoglo, jer su Slovenci ponovo pogodili, preko Hrvatina.

Mogla je Srbija da smaji u nekoliko navrata, što im je i pošlo za rukom u 66. minutu, kada je Cvetković uspeo da savlada Trivunčevića. Do kraja susreta, "Orlići" su pretili, a konačan rezultat postavio je Andrej Petrović, fenomenalnim pogotkom.

U 2. kolu, Srbija će igrati sa Italijom, u nedelju, 21. maja od 20.00.

(Telegraf.rs)

Video: Kamenović snažno glavom za vođstvo Srbije: "Orlići" iz kornera za 1:0 protiv Jermenije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA