Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijer liga objavila imena kandidata za najboljeg igrača i menadžera sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadač Mančester sitija apsolutni favorit za osvajanje duple nagrade

  • 0
Erling Haland Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Profimedia

Čelnici Premijer lige objavili su imena kandidata za osvajanje titula najboljeg fudbalera, najboljeg menadžera i najboljeg mladog igrača za tekuću sezonu.

Napadač Mančester Sitija Erling Haland važi za apsolutnog favorita za osvajanje nagrada i za najboljeg igrača i za najboljeg mladog igrača. Mladi centarfor "građana" ima fenomenalnu sezonu.

Kad su u pitanju kandidati za najboljeg igrača, protivkandidati Halandu su klupski saigrač Kevin de Brujne, Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester Junajted), Kiran Tripije (Njukasl) i tandem iz Arsenala - Bukajo Saka i Martin Edegard.

Za najboljeg menadžera sezone kandidati su Pep Gvardiola (Mančester Siti), Roberto de Zerbi (Brajton), Edi Hau (Njukasl), Mikel Arteta (Arsenal), Unaj Emeri (Aston Vila) i Marko Silva (Njukasl).

Kandidati za najboljeg mladog igrača do 23 godine su Haland, Saka i Edegord, zatim Aleksis Mekalister i Moises Kajsedo (Brajton), Sven Botman i Aleksander Isak (Njukasl), Gabrijel Martineli (Arsenal).

(Telegraf.rs)

Video: Junajted poveo 3:0 protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA