≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Finale Kupa na Marakani!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je kao jedan od finalista dala predlog da se finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji i ove sezone igra na najvećem srpskom stadionu

  • 18
Crvena zvezda - Čukarički Foto: MNPress

Prethodnih dana se pisalo o tome, a sada je i zvanično - finale ovosezonskog Kupa Srbijeigraće se na stadionu "Rajko Mitić".

Kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, Čukarički je dao "zeleno" svetlo na predlog kluba iz Ljutice Bogdana, i samo se čeka zvanična potvrda da će se finale ovosezonskog Kupa igrati na Marakani.

Zvezda je kao jedan od finalista dala predlog da se finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji i ove sezone igra na najvećem srpskom stadionu. Neophodno je bilo da se i Čukarički, kao drugi finalista složi, što je tim sa Banovog brda i učinio.

Samim tim, Zvezda će imati domaći teren u meču u kojem bi mogla da odbrani duplu krunu. Ipak, treba istaći da će oba tima deliti prihod od prodaje ulaznica, te pristana Čuke  i nije čudan, s obzirom na razliku u kapacitetima dva stadiona.

(Telegraf.rs)

Video: Delije bakljadom obeležile meč sa Vojvodinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raka

    19. maj 2023 | 12:52

    A kako drugacije lakse slaviti na nasem nego putovati na tudje kuci je lepse😛😛😛😛😛😛

  • Dejan

    19. maj 2023 | 13:23

    Sta je problem glodari.? Niste se bunili sto je CRVENA ZVEZDA sve utakmice u kupu odigrala u gostima..... Sad kad finale treba da igra kuci odmah cijucete..........

  • Majstor

    19. maj 2023 | 12:44

    Normalnoo🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA