Vreme čitanja: oko 1 min.

Real želi napadača Espanjola? Madriđani planiraju da vrate bivšeg igrača kao zamenu Benzemi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napadač Espanjola je do sada u karijeri igrao za Seltu, Hofenhajm, Ajntraht, Hanover, Stouk, Deportivo, Njukasl, Alaves, kao i Real za koji je odigrao samo jednu utakmicu u sezoni 2011/2012

  • 1
Hoselu Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Real iz Madrida želi da u svoje redove vrati napadača Espanjola, Hosea Luisa Hoselua, prenose španski mediji.

Karim Benzema je ove sezone propustio veliki broj utakmica zbog povreda, dok na klupi Karlo Anćeloti nema adekvatnu zamenu za fracnuskog napadača.

Kao rešenje sportskog sektora Reala španski mediji navode Hoselua.

Napadač Espanjola je do sada u karijeri igrao za Seltu, Hofenhajm, Ajntraht, Hanover, Stouk, Deportivo, Njukasl, Alaves, kao i Real za koji je odigrao samo jednu utakmicu u sezoni 2011/2012.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ono kada dobiješ izgubljenu utakmicu: Slavlje u svlačionici Real Madrida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjo

    20. maj 2023 | 09:01

    Nemaju zamenu dugo vec od prodaje Ronalda i Morate, Perez vise gleda licni interes nego Realiv. Veliki Real da nema gol igraca kad je Benzema povrijedjen, to samo govori koliko Perez gleda na klub. Zato su gubili bodove i od slabijih klubova. Trebaju mu godine da vidi sta treba klubu. Penzioner bez pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA