Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi debakl Totenhema: "Pevci" poraženi od Brentforda, ugrožen plasman u Evropu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim iz Londona je ovim porazom ostao na sedmom mestu sa 57 bodova, koliko ima i osmoplasirana Aston Vila. Brentford je prišao na 56 bodova i nalazi se na devetom mestu, te "Pevci" itetako imaju razloga za brigu kada je reč o plasmanu u evropska takmičenja, s obzirom na to da bi vrlo lako mogli da izgube i to sedmo mesto do kraja prvenstva

  • 0
FK Totenhem - FK Brentford Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Totenhema poraženi su od ekipe Brentforda rezultatom 3:1 posle velikog preokreta, u okviru 37. kola Premijer lige.

Totenhem je dobro ušao u meč, i već u osmom minutu došao do prednosti, preko Harija Kejna. Dosuđen je slobodan udarac na dvadesetak metara od gola, a Kuluševski je samo "ostavio" povratnu loptu za Kejna, koji je sa distance raspalio u same rašlje, a golman je paradom samo ulepšao ovaj maestralni pogodak.

Ipak, u nastavku je uspedio potpuni potop "Pevaca". Aposlutni heroj gostiju bio je Brajan Embeumo, koji je prvo pogodio u 50. minutu za izjednačenje, a potom i dvanaest minuta kasnije doveo svoj tim do prednosti na asistenciju Hikija.

Kao šlag na tortu, Embeumo je fenomenalnu partiju krunisao asistencijom u 88. minutu, kada je proigrao Joana Visu, posle strašne greške odbrane Totenhema, čime je postavljeno konačnih 3:1.

Tim iz Londona je ovim porazom ostao na sedmom mestu sa 57 bodova, koliko ima i osmoplasirana Aston Vila. Brentford je prišao na 56 bodova i nalazi se na devetom mestu, te "Pevci" itetako imaju razloga za brigu kada je reč o plasmanu u evropska takmičenja, s obzirom na to da bi vrlo lako mogli da izgube i to sedmo mesto do kraja prvenstva.

(Telegraf.rs)

Video: Cela tribina Totenhema izvadila telefone da snimi koreografiju Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA