Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko srce Zvezdinih prvotimaca: Fudbaleri crveno-belih ulepšali dan malom Lazaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon meča, fudbaleri crveno-belih, prišli su i slikali se sa Lazom, a Irakli Azarov mu je poklonio i dres, čime je upotpunio dan koji će Laza sigurno dugo pamtiti

  • 2
Milan Borjan Foto: MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u Kragujevcu sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 1:1, u okviru šestog, pretposlednjeg kola "plej-ofa" Superlige Srbije.

Imali su crveno-beli veliku podršku u Kragujevcu, a među njima našao se i veliki navijač kluba iz Ljutice Bogdana, Lazar Živković, kojem su se prvotimci Zvezde zahvalili na zaista poseban način, i tako mu ulepšali dan.

Nakon meča, fudbaleri crveno-belih, prišli su i slikali se sa Lazom, a Irakli Azarov mu je poklonio i dres, čime je upotpunio dan koji će Laza sigurno dugo pamtiti.

Nedugo zatim, na društvenim mrežama se oglasio i Lazin otac, Zoran.

- Ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina, bilo da si prva, bilo da si zadnja bodriću te uvek ja... - napisao je Zoran na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Video: "Koliko smo uložili, toliko smo i dobili": Milojević nezadovoljan remijem u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    21. maj 2023 | 12:55

    Mala dusa, koliko samo malo ovim ljudima treba da budu srecni. Mnogo vise zajednica treba da pokloni paznje i sredstava za OSI. A Borjan je doziveo da ga zbog ovog slikanja udari njegov sugradjanin. Zanima me dali je uhapsen huligan i koliko ce biti kaznjen, konacno koju cemo poruku poslati???

  • Zoran Živković

    21. maj 2023 | 12:44

    Podjednako veliko srce imate i vi iz redakcije Telegrafa. Zato što na ovaj način omogućujete da ovaj lep gest vidi cela Srbija. Hvala od srca. Lazin tata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA