Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Sloveniji: Trener Radomlja ošamario Ibričića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na utakmici poslednjeg kola prve slovenačke lige izmedju Radomlja i Domžalea u kojoj je domaćin slavio rezultatom 1:0 dogodio se skandal, trener Radomlja ošamario je bivšeg reprezentativca Senijada Ibričića

  • 0
Skandal u Sloveniji Printscreen: Twitter/ @reziser87

Ružne scene dolaze nam iz Slovenije gde je odigrana utakmica između Radomlja i Domžalea i spuštena zavesa na ovu sezonu.

Igrala se nadoknada vremena kada je trener domaćih Oliver Bogatinov ošamario funkcionera Domžalea Senijada Ibričića. Ceo slučaj zabeležile su kamere.

Došlo je do komešanja a potom i fizičkog kontakta članova oba tima a onda je Bogatinov napravio skandal - ošamario je Senijada Ibričića.

I pored šamara, sportski direktor Domžala je ostao smiren i hladnokrvan, čak se u jednom trenutku nasmejao i nije odreagovao na nesportski potez trenera domaćih, koga sigurno očekuje drakonska kazna tamošnjeg saveza.

Utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja, u kojoj je gost i pored poraza izborio plasman u Ligu Konferencije bila je uzbudljiva u samom finišu.

Prvo je napadač Radomlja i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Filip Čuić postigao gol u 88. minutu i ispostaviće se doneo pobedu domaćinu, da bi situacija kulminirala u sudijskoj nadoknadi.

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni Josip Iličić doneo Mariboru pobedu nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA