≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

TSC na korak od Lige šampiona! Čukarički se ozbiljno okliznuo "na Krovu", Zmajevi promašili zicer za pobedu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je izvesnije da će tim iz Bačke Topole ići u Ligu šampiona

  • 3
Ifet Đakovac protiv Crvene zvezde Foto: MN Press

Sve je izvesnije koja će ekipa pored Crvene zvezde igrati u Ligi šampiona iz Srbije, a na korak od kvalifikacija za istu se nalazi ekipa TSC-a iz Bačke Topole, koja je bila bolja od Novog Pazara na gostujućem terenu sa 4:0, dok je njihov rival u toj borbi Čukarički kiksnuo protiv Voždovca - 1:1!

Partizan je remijem protiv Vojvodine u Novom Sadu i zvanično ispao iz trke za Ligu šampiona, ne postoji više ni teoretska šansa da se domogne kvalifikacija za najelitnije takmičenje u Evropi, te je sigurno da će u Ligu konferencija.

S druge strane u Beogradu je viđen meč, mali gradski derbi, između Čukaričkog i Voždovca na Krovu, gde je Brđanima pobeda bila "pod moranjem", kako bi ostali u borbi za plasman u Ligu šampiona. Takođe, morali su i krajičkom oka da gledaju ka Novom Pazaru, gde su igrala domaća ekipa i TSC iz Bačke Topole.

Čukarički je imao sve u svojim rukama, imao je tu pobedu, ali je crveni kartom Sisokoa poremetio ekipu, a Teodorović je šokirao Brđane u potpunosti! Povela je ekipa sa Banovog brda već na startu meča, igrao se 12. minut kada je gol postigao Stefan Tomović i tako je doveo svoju ekipu u prednost. Potom su "Brđani" postigli i još jedan gol u drugom poluvremenu, ali je on poništen zbog ofsajda. Stigao je odgovor i Voždovca, koji je postigao gol, takođe iz ofsajda.

Ipak, igrao se 80. minut kada je utakmica preokrenuta. Sisoko je zaradio crveni karton, a samo 10 minuta kasnije je Teodorović postigao gol za 1:1! nije to sve, imao je Voždovac priliku i za preokret, ali je Pantović promašio prazan gol iz veoma povolje situacije! Ipak, ovo je dosta veliki problem za Čukarički koji sada mora da se nada porazu TSC-a od Vojvodine, dok će timu iz Bačke Topole biti dovoljan i remi za Ligu šampiona.

Za to vreme, u Novom Pazaru je viđen meč između domaće ekipe i TSC-a, gde u prvih 45 minuta nije viđeno ništa, ali jeste čak pet golova u drugom delu igre. Petrović je otvorio mrežu Pazara u 53. minutu, Aranđel Stojković je duplirao prednost u 57. minutu

Samo 10 minuta kasnije je gol postigao Petar Ratkov, a Vukić je golom u 78. minutu potvrdio prednost svog tima.

Bojica Nikčević je smanji prednost u 89. minutu, ali je bilo premalo vremena za kraj.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gol koji je možda rešio trku za LŠ u Superligi: Ovako je Voždovac šokirao Čukarički

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA