Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički bez jednog od najboljih igrača u finalu Kupa protiv Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neigranje Sisoka biće veliki udarac za Brđane

  • 0
Sambu Sisoko Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Nije samo gol Voždovca u 90. minutu pogodio Čukarički tokom gradskog derbija na “krovu”, zbog kog su ostali bez dva boda (1:1) i verovatno bez kvalifikacija za Ligu šampiona.

Brđane “boli” i crveni karton koji je Sambu Sisoko zaradio u 80. minutu, što znači da će u finalu Kupa protiv Crvene zvezde biti lišeni pomoći jednog od svojih najboljih igrača. Podsetimo, suspenzija iz šampionata, po pravilima, prenosi se i na najmasovnije fudbalsko takmičenje.

Udarac je utoliko veći kada se uzme u obzir da Čuka već ne može da računa na povređenog Stefana Kovača, kao i na Zorana Popovića, Radovana Pankova i Vladimira Lučića koji su upravo iz Zvezde stigli na pozajmicu na Banovo brdo.

Sisoko je tokom proleća, bez sumnje, igrač koji je pružao najkonstantnije partije, te je nekoliko puta izabran i za najboljeg na utakmici. Ipak, protiv Voždovca je zaradio dva žuta kartona (21. i 80. minut) i propustiće duel na Marakani koji je na programu u četvrtak od 21 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA