≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Lalatović i Mladost GAT ispali iz Superlige!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po prvi put se desilo ovo u njegovoj karijeri

  • 4
Nenad Lalatović Foto: MN Press/Marko Metlaš

I to se desilo, po prvi put u njegovoj karijeri, Nenad Lalatović je sa svojim klubom ispao iz Superlige! Mladost GAT je remizirala na svom terenu protiv Napretka sa 0:0, što je bilo dovoljno samo za direktan put ka Prvoj ligi Srbije.

GAT nije zavisio samo od sebe i to im se obilo o glavu, ekipa iz Novog Sada je igrala protiv Napretka i nije uspela da postigne gol, dok je Marko Knežević na golu uspevao da odbrani sve što je mogao. Ali, napad nije mogao do gola.

Mladost je morala da dobije obe utakmice, kako bi sačuvala kakvu-takvu šansu o opstanku, ali ono što im uopšte nije išlo na ruku jeste i to da je Radnik slavio protiv Kolubare, pa im je i on pobegao na četiri boda.

Takođe, ono što isto nije išlo na ruku jeste i to da je Mladost iz Lučana slavila protiv Javora u gostima, pa je samim tim GAT ostao na poslednjem mestu.

Za sada je jedini putnik u Prvu ligu Srbije upravo Mladost GAT koja je ostala na 30 bodova, dok su čak četiri ekipe u prilici da budu drugi putnik u niži rang, dok se takođe vodi velika borba i za baraž.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović zagrmeo: Ne izbacujete mene iz lige, nego finansijera kluba koji ogromne pare daje FSS-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA