≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Nema zvanične ponude za Dragovića, postoji mogućnost da ostane u Zvezdi?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je i sam fudbaler za austrijske medije izjavio da želi da napusti crveno-bele i oproba se u Seriji A, postoji mogućnost da on ipak ostane na Marakani.

  • 18
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Situacija oko Aleksandra Dragovića i Crvene zvezde i dalje nije dobila epilog.

Ipak, potpuni obrt u priči ne bi bio neočekivan. Naime, ranije se pojavila informacija da je bečka Austrija iskusnom defanzivcu ponudila četvorogodišnji ugovor, sa mogućnošću pozajmice u nekoj od liga "petice".

Međutim, kako Telegraf nezvanično saznaje, na Marakanu nije stigla zvanična ponuda za austrijskog defanzivca. Takođe, iako je i sam fudbaler za austrijske medije izjavio da želi da napusti crveno-bele i oproba se u Seriji A, postoji mogućnost da on ipak ostane na Marakani.

Aleksandar Dragović Foto: MN Press

Tome u prilog, ide i činjenica da Dragović ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do leta 2024. godine, a uz to, Zvezda će naredne sezone igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ipak, odluka i dalje nije donešena, a više će sasvim izvesno, biti poznato tek nakon finala Kupa i poslednjeg kola Superlige Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Zavarničilo na poluvremenu Večitog derbija: Dragović i Vujačić u klinču, Borjan dotrčao sa svog gola

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⁉⁉⁉

    23. maj 2023 | 12:39

    kako to zar igrati u tako dobroj ekipi koja je bez poraza u srbiji zemlji cuda lebdecih duhova i niko nije zainteresovan cudno li je ???????

  • 534

    23. maj 2023 | 13:47

    Da ostane, nego šta.

  • NekoKo

    23. maj 2023 | 13:11

    Zvezda dobija titule zato što Partizan nema blage veze sa životom. Zato što je Partizanova nesposobna, bahata uprava skup teških neznalica. Nije Zvezda angažovala Partizanu igrače niti mu birala upravu. Ovoliki zaostatak na tabeli i nesposbnost da se bude bar drugi je priča koja mnogo toga naučno dokazuje. Partizan je četvrti.? Četvrti u srpskom raspalom fudbalu, gde ti je po svemu jedini konkurent Zvezda.? Što se Zvezde tiče u Evropi nema šta da traži a posebno ne u LŠ. Bajke o igračima poput Dragovića koji nemaju veze sa životom piju vodu u domaćem raspalom takmičenju koje gotovo nikog živog ne zanima. Prazni stadioni, u proseku ljudi ne znaju da nabroje po 5 igrača Zvezde i Partizana ...Dno, dna je naš fudbal uvek bio i ostao. Daj bože da ovog puta u LŠ ne budu porazi sa dvocifrenim zaostatkom.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA