≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milionski transfer u Superligi: TSC dobio neverovatnu ponudu iz SAD-a za napadača kog želi i Zvezda!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova saga bi mogla da bude zanimljiva idućeg leta

  • 8
Radovan Pankov Foto: MNPress

TSC će prema trenutnom stanju u prvenstvu otići put Lige šampiona iduće sezone, a jedan od igrača koje su najveće iznenađenje jeste njihov napadač Petar Ratkov. Ovaj talentovani špic je privukao pažnju i Crvene zvezde, kako se može čuti, ali prava "bomba" od ponude je stigla iz MLS-a.

Naime, kako "MozzartSport" saznaje, TSC je na svoju adresu dobio ponudu od Solt Lejk Sitija iz MLS-a za ovog napadača, a ona iznosi vrtoglavih 3.800.000 dolara!

Ovo bi u značajnoj meri moglo da potpomogne timu iz Bačke Topole pred njihove okršaje u Evropi, kako bi dodatno osnažili tim, dok će u neku ruku hendikep predstavljati i to što će izgubiti jednog od najboljih svojih fudbalera.

Nije Solt Lejk jedina zainteresovana ekipa za ovog fudbalera, pošto se od ranije pominju i interesi Crvene zvezde, Parme i još nekolicine klubova iz Evrope, ali niko nije ponudio ono što je TSC od njih tražio - a to je cifra od 2.000.000 evra.

Crvena zvezda je pokušala da kompenzuje tu cifru, ponudila je milion evra i Petra Stanića i Nikolu Kneževića, ali, postoji odbojnost ovog igrača da se uopšte preseli na Marakanu. Ratkov, ukoliko ode put MLS-a, on će postati još jedan Srbin u nizu koji se pustio na ovu "avanturu", pošto tamo već igraju Dejan Joveljić, Novak Mićović, Đorđe Petrović, Aleksandar Radovanović, Ranko Veselinović...

(Telegraf.rs)

Video: Ratkov doveo TSC u vođstvo u derbiju protiv Vojvodine: Fenomenalan centaršut Ivana Ilića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб ин

    23. maj 2023 | 17:36

    Па да се после одрекне пола зараде. Бежи сине што даље из Србије. А подршка за ТСЦ приватни клуб као и Чукарички!!!

  • Nebojša

    23. maj 2023 | 17:03

    DaMamic prodaje fudbalere Zvezde, Partizana, TSC iznosi bi bikidesetrostruko veci. A zasto nisu? Nisu zvanicno, jer razlika ide onima koji su nezvanicni vlasnici klubova....

  • RSK

    23. maj 2023 | 16:55

    Ako je Terza zainteresovan za ovog momka pare nisu problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA