Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda zove školice fudbala na proslavu titule

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lep gest kluba sa Marakane

  • 1
FK Vojvodina, FK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlaš

Crvena zvezda je uspela dosta, dosta rano da obezbedi titulu u Superligi Srbije, koja će biti proslavljena u poslednjem kolu protiv Novog Pazara na domaćem terenu. U sklopu proslave titule, klub iz Ljutice Bogdana je odlučio da pozove i školice fudbala.

Saopštenje kluba iz Ljutice Bogdana prenosimo u celosti.

- Još jedno izuzetno poglavlje ispraćamo sa utakmicom sa FK Novi Pazar, kada ćemo upriličiti i proslavu šeste uzastopne i istorijske titule domaćeg prvenstva. Čast nam je da ovom prilikom pozovemo sve škole fudbala na predstojeći spektakl 28. maja od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Svim školama koje su zainteresovane i u prilici da organizuju dolazak dece, ukoliko je potrebno, Zvezda će sa zadovoljstvom pokriti finansijske troškove prevoza. Molimo vas da prijavu dostavite na e-mail adresu: marketing@crvenazvezdafk.com uz sledeće neophodne podatke: naziv škole, kontakt osoba i broj telefona, broj dece, registarska oznaka vozila, faktura i putni nalog u prilogu mejla.

- Podaci za fakturu su sledeći: FK Crvena zvezda, Ljutice Bogdana 1a, Beograd, MB 07000782, PIB 100271364 Prijave važe do četvrtka, 25. maja do 17 časova - stoji u saopštenju kluba s Marakane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Školica fudbala

    23. maj 2023 | 16:44

    Da li je i to obavezno, ili samo ko mora? 🤬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA