Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna provokacija za Dušana Vlahovića: Protivnik mu rekao nešto na terenu, kamere sve uhvatile!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva kola je do kraja, veliki je sada rizik da Juve nećemo ni gledati na velikoj sceni

  • 12
Dušan Vlahović Foto: Twitter/Printscreen

Fudbalere Juventusa ove godine opkolila je teška nesreća, ne ide im ništa kako treba i čitav nastup u Evropi naredne sezone je teško kompromitovan. U svu sliku se uklopio i srpski napadač Dušan Vlahović koji zajedno sa "starom damom" trpi provokacije i kritike zbog nastale situacije.

Između svih novinskih natpisa, kamera je na meču Juvea i Empolija, gde je torinski gigant poražen sa čak 4:1, uhvatila razgovor Vlahovića i protivničkog igrača, Lijama Hendersona.

Sa jedne strane, ne vidi se šta mu govori Srbin jer je okrenut leđima, a i prekrio je usta rukom kako danas i rade fudbaleri kada žele konverzaciju, dok se jasno vidi šta Škot govori.

- Oooo, 80 miliona evra, ooooo - govorio je Henderson Dušanu aludirajući na njegov bogati transfer iz Fiorentine u Juventus.

Juventus je, posle novog oduzimanja bodova, tik ispod zone Evrope, ali još uvek ima matematičkih šansi da se domogne i Lige šampiona pošto mu Milan beži pet bodova.

Dva kola je do kraja, veliki je sada rizik da Juve nećemo ni gledati na velikoj sceni, jer nije uspeo ni da ode do finala Lige Evrope nakon ispadanja od Sevilje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    24. maj 2023 | 11:03

    Добро му је и рекао! Он и Сергеј две преваре...

  • Sele

    24. maj 2023 | 11:38

    I treba da mu kaze, malom sminkeru , prevara od igraca

  • Boki

    24. maj 2023 | 13:54

    Vlahović je dobar igrač, ali nije vrhunski kakav treba gigantu Juventusu. Suviše je nervozan, sve manje trči, ako ovako nastavi karijera ce mu biti u velikom padu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA