≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasile se Delije: To je dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, brišu sve one između tribina...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvatrenije pristalice crveno- belih poslale poruku povodom proslave titule

  • 6
Delije Sever Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas igraju finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog i u slučaju trijumfa osvojiće treću duplu krunu u nizu!

Nema sumnje da će tribine biti ispunjene velikom brojem navijača srpskog šampiona, pogotovo što se finale igra na Marakani, mada Delije ističu i nedelju kada će klub proslaviti šampionsku titulu.

Otuda i ne čudi što je proslava titule centralna tema najnovijeg proglasa najvatrenijih navijača crveno-belih, koji je ujedno i poziv za dolazak na stadion.

- Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj zvezdi. Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo! Za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad.

Delije u Kragujevcu Foto: FK Crvena zvezda

- To je dan kada svaki zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti... Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona. Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula 6 godina (2007-2014.), a potom 4 godine (1946-1951. i 1995-2000.).

- Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde - piše u objavi Delija.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević pred finale Kupa i odlazak iz Zvezde: "Žao mi je što nisam osvojio Ligu Evrope"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    25. maj 2023 | 10:23

    SAMO Zvezda 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • Цехрон

    25. maj 2023 | 12:05

    Све се зна унапред,све намештене титуле и купови државног црвеног пројекта!

  • Ivan

    25. maj 2023 | 12:49

    Sve delije slozno uz naseg duha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA