≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama poznatog fudbalera: Krenuo na meč protiv Srbina, pljačkaši mu upali u kuću i pretukli devojku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo dok je on bio u karantinu

  • 2
Džastin Klajvert Printskrin: Instagram/justinkluivert

Napadač Valensije Džastin Klajvert doživeo je veliku dramu dan pred utakmicu protiv Majorke za koju brani Predrag Rajković.

Dok je bio sa ekipom u karantinu, trojica maskiranih lopova su upali u njegpovu kuću, pretukli mu devoijku i ukrali nakit, satove i odela u vrednosti oko 160.000 evra.

Pljačka se desila vrlo brzo, toliko da alarm nije ni stigao da se aktivira, dok su lopovi ušli iz pravca bašte. Pretili su devojci sve dok im nije rekla gde su dragocenosti.

- Za dva minuta su uzeli sve što ih je zanimalo i napustili su kuću s aukradenom robom. Iako je devojka pretrpela lakše telesne povrede, njen šok je bio veliki - opisuju mediji šta se sve dešavalo.

Zanimljivo, policija sumnja na bandu koja svoje "žrtve" prati putem društvenih mreža, odnosno znaju kada nisu u kući. Podsetimo, nije prvi put da se fudbalerima ovo događa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fff

    25. maj 2023 | 12:58

    Ima toliko luksuznih stvari ali nema alarm i sigurnosne brave, nema pse cuvare, nema nista 😂

  • Deks

    26. maj 2023 | 05:56

    Malo mi je to sumljivo što se tiče devojke. Sve se odigralo brzo nije stigao alarm da se upali a nisu hteli da je puste dok nije rekla gde su satovi i nakit a stigli su i da je povrede što znači da su je baš dugo ubeđivali od dve pa do pet sekundi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA