Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je malo ko očekivao: Osvojili titulu šampiona, pa ostali bez predsednika i sponzora

Vreme čitanja: oko 1 min.

U periodu dok je Mijač bio predsednik kluba, Budućnost je osvojila tri titule prvaka države i dva trofeja nacionalnog Kupa. Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija u taboru podgoričkog kluba

  • 4
FK Budućnost Podgorica Foto: Printscreen/You Tube

Pomalo neobične stvari desile su se u Podgorici ovih dana, s obzirom na to da su navijači Budućnosti imali razloga za slavlje, ali i za brigu.

Naime, fudbaleri podgoričke Budućnosti, osvojili su titulu šampiona Crne Gore, ali su nedugo zatim ostali bez predsednika kluba, Veselina Mijača, koji se povukao sa funkcije.

Ipak, ono što posebno brine navijače plavo-belih, jeste to što je upravo doskorašnji predsednik bio i glavni sponzor kluba sa svojom komapanijom. On je, prema dogovoru sa gradom, bio u obavezi da u klub godišnje unosi 1.200.000 evra kao sponzor, a sada, bez tog novca, Podgoričani će biti u velikom problemu, s obzirom na to da finansijsko stanje u crnogorskom fudbalu nije baš sjajno.

Uz to, u periodu dok je Mijač bio predsednik kluba, Budućnost je osvojila tri titule prvaka države i dva trofeja nacionalnog Kupa. Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo kako će se odvijati situacija u taboru podgoričkog kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Varvari zapalili aerodrom zbog pobede Budućnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA