Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne pomišlja na penziju: Alešandre Pato ima novi klub, ponovo će igrati u domovini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pato je svoju bogatu fudbalsku karijeru počeo u Internasionalu, da bi potom prešao u Milan, a u karijeri je nastupao i za Korintijans, Sao Paulo (u dva mandata), Čelsi, Viljareal, Tjanđin i Orlando

  • 0
alesandre pato Foto: youtube/UEFA

Proslavljeni brazilski fudbaler, Alešandre Pato ne namerava da okači kopačke o klin, već će svoju fudbalsku karijeru nastaviti u Sao Paulu.

Ovo je njegov treći mandat u redovima brazilskog velikana, a iz kluba su saopštili da je ugovor potpisan do decembra 2023. godine, uz mogućnost produženja, ukoliko Pato ispuni ono što se od njega očekuje.

Jedan od glavnih razloga za ovako "kratak" ugovor jeste to što se Pato još uvek oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, koju je zadobio još dok je nosio dres Orlando Sitija.

Pato je svoju bogatu fudbalsku karijeru počeo u Internasionalu, da bi potom prešao u Milan, a u karijeri je nastupao i za Korintijans, Sao Paulo (u dva mandata), Čelsi, Viljareal, Tjanđin i Orlando.

(Telegraf.rs)

Video: Posle duge i teške bolesti - preminuo Pele

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA