≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Zvezde slomio vilicu rivalu, pa dao gol u 109. za plasman u polufinale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Van La Para je heroj Almerea

  • 1
Radživ van la Para Foto: Marko Jovanović

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Radživ Van La Para poslednjih dana nalazi se u centru pažnje holandskog fudbala zbog svega što je uradio u dresu Almerea!

Naime, krilni napadač, koji je sa crveno-belima igrao Ligu šampiona, najpre je u ponedeljak slomio vilicu golmanu Ajndhovena Najdželu Bertramsu, da bi u petak veče golom u 109. minutu odveo svoj tim u polufinale doigravanja za najviši rang tamošnjeg fudbala.

Ajndhoven je u ponedeljak dočekao Almere u prvom meču četvrtfinala i slavio je sa 1:0, a Van La Para je početkom drugog poluvremena kolenom udario golmana protivničkog tima koji je u međuvremenu operisan i sada ima dva šrafa i ploču u vilici.

- Usta i unutrašnja strana su mi bili zaglavljeni među zubima. Oporavak traje šest nedelja, nadam se da neću morati dugo da jedem na slamčicu. Jeste Van La Para uputio izvinjenje, ali je bilo nepotrebno. Samo je frustrirajuće - rekao je Bertrams.

Nekoliko dana kasnije, Van La Para je ponovo ušao sa klupe. Na teren je kročio u 85. minutu, njegov tim je u 94. izborio produžetke (2:1), da bi nekadašnji igrač Zvezde u 109. pogodio za konačnih 3:1.

Almere sada u polufinalu čeka boljeg iz duela Viljem Drugi - Venlo, uz napomenu da gost brani gol viška iz prvog meča (3:2).

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković izdvojio Van La Paru i održao mu govor na prvom treningu u Zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bs

    27. maj 2023 | 08:58

    Terzicu,Mrkela odlazi du od 77miliona i 77 promasenih pojačanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA