Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan šampion među kadetima! Imali isto bodova kao i Zvezda, do pehara došli posle drame u poslednjem kolu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan rasplet u kadetskoj ligi

  • 0
Đorđije Ćetković Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Mlađe selekcije Partizana ponovo su imale sjajnu sezonu iza sebe. Posle titule u konkurenciji omladinaca, crno-beli su se danas "krunisali" i kada su kadeti u pitanju, pošto su danas uspeli da trijumfuju protiv Brodarca i da na taj način "naplet" poraz Čukaričkog od Olea u vrlo interesantnoj završnici prvenstva.

Poslednju rundu su tri glavna kandidata, Partizan, Crvena zvezda i Čukarički dočekali u razmaku od samog jednog boda. Mnogi igrači su zbog obaveza u reprezentaciji Srbije morali da izostanu, što je očigledno najviše uticalo na Brđane koji su bili na čelu tabele pred završno kolo.

Ole je uspeo da iznenadi tim sa Banovog brda, koji je tek u završnici uspeo da dođe do jednog boda.

Sa druge strane, Partizan je bez nosilaca igre na čelu sa Matijom Popovićem slavio i prvi prošao kroz cilj. Slavlje crno-belima nije pokvarila ni Zvezda, koja je slavila protiv Grafičara sa 4:2. Razlog tome je bolji međudosbni odnos u duelima sa večitim rivalom.

Kadeti iz Humske su se tako vratili na tron posle dve godine. Pored pomenutog Popovića, u generaciji se izdvajaju Alilović, Ćuk, Popović i Simić, tako da Partizan može pozitivno da gleda na godine koje predstoje.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana oštro o Upravi: "Ako imaju morala treba da odu, dotakli su dno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA