Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u Bajernu sat posle titule: Oliver Kan i Hasan Salihamidžić dobili otkaze, više nisu deo bavarskog kluba

Vreme čitanja: oko 1 min.

To se nekako i moglo naslutiti posle svega ove sezone

  • 2
Oliver Kahn, Oliver Kan Foto: Tanjug/AP

Iako je Bajern u ogromnoj drami danas stigao do titule u Bundesligi golom Musijale u 89. minutu, bavarski klub se već danas odlučio na ogromne rezove u svojoj strukturi! Tako su samo sat vremena po završetku utakmice u Kelnu otkaze dobili Oliver Kan i Hasan Salihamidžić.

Mnoge je i iznenadilo što se Oliver Kan nije našao među počasnim gostima na utakmici u Kelnu. Sumnjalo se isprva da su u pitanju zdravstveni problemi, ali Bild i Kiker su odmah objavili da su im uručeni otkazi još na prethodnom sastanku. Sada je to samo ozvaničeno.

Kanov naslednik biće Jan Kristijan Dresen, koji je zadužen prvenstveno za finansije i do sada je bio šef finansijskog sektora. Dresen je prvobitno želeo da ode nakon ove sezone, ali je na nagovor Ulija Henesa i nekadašnjeg direktora Karla-Hajnca Rumenigea odlučio da ostane i preuzme mnogo važniju ulogu.

On će i imenovati Salihamidžićevog naslednika. Novi sastanak je zakazan za 30. maj, a Dresen bi tada trebalo da stupi na funkciju.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana oštro o Upravi: "Ako imaju morala treba da odu, dotakli su dno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. maj 2023 | 19:29

    Tako se to radi u ozbiljnom klubu a ne kao ovi u Partizanu seli u fotelju i ne izlaze iz nje😂

  • Дубица

    27. maj 2023 | 23:15

    Нажалост код нас није тако!Наши преседници се боре да што више оштете властити клуб продајом најбољих играча и велики дио новца ставили у властити џеп!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA