≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanov advokat na misiji u Africi: Dogovorena saradnja za svetliju budućnost crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Palibrk imao je niz sastanaka sa predstavnicima političkog, privrednog i sportskog rukovodstva Ugande i Kenije

  • 6
Dragan Palibrk, FK Partizan Foto: FK Partizan

Dragan Palibrk, predsednik komisije za pravna pitanja FK Partizan i istaknuti beogradski advokat, boravi u Africi gde će tokom posete Ugandi i Keniji imati niz sastanaka sa predstavnicima političkog, privrednog i sportskog rukovodstva ove dve zemlje.

Na prijemima kod ministra spoljnih poslova Ugande - Jeje Odonga i kod predsednika Fudbalske federacije Ugande - Mozeza Magoga, dogovorena je buduća saradnja u cilju dolaska mladih, talentovanih igrača sa afričkog kontinenta u FK Partizan.

Tom prilikom Palibrk je domaćinima uručio i dresove Partizana, pozvavši ih da, tokom predstojeće posete Beogradu predsednika Ugande - Joverija Misevenija, budu gosti FK Partizan.

Sastancima su prisustvovali i zvaničnici Kancelarije za promociju izvoza i investicija Ugande PACEID - Metju Bagonza i Aron Boajo, trgovinski predstavnik Ugande za Jugoistočnu Evropu - Bratislav Stoiljković, kao i selektor reprezentacije Ugande - Milutin Mića Sredojević.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari poslali novu poruku Upravi: "Odgovornost?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    28. maj 2023 | 10:16

    Oni su atlete i jaki sportisti al su u glavi plitki. IQ im je mali. I bilo bi super da imamo 5,6 jakih crnih u prvoj postavi al mi zaooooo nase dece koja bi bila sila nebeska samo da nam mentalitet al i socijalna sfera drzave nije ovako busna da roditelj jednostavno ne moze da pruzi detetu toliko da ono kida svuda na trningu a bude miran u dusi i glavi. Ee a tamo u Africi dosta se postuje Bog i oni imaju taj mir duse i tela. I to ih onda cini jakim ko stena! Ako me kapirate sta zelim da kazem narode. Pozdrav

  • Zvele73

    28. maj 2023 | 11:12

    U Kamerunu nije bio?

  • 5

    28. maj 2023 | 11:06

    HA HA HA HA HA,SA TUĐMANOVOM CRNOM LEGIJOM IZ hum(s)ke VEČITA SPRDNJA.🔒🔒🍆🔒🔚🔚🔚😝😀😝😝😀😝😝😝😅😝😛

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA