Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Ljubomir Fejsa je prvi fudbaler koji odlazi iz Partizana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskusnom vezisti za mesec dana ističe važeći ugovor, ali je, u dogovoru sa ljudima iz kluba, odlučeno da svako krene svojim putem

  • 28
Ljubomir Fejsa, FK Partizan

Foto: MN Press/Marko Metlaš

Prvi fudbaler koji će napustiti Partizan u letnjem prelaznom roku je – Ljubomir Fejsa (34), saznaje Telegraf. Iskusnom vezisti za mesec dana ističe važeći ugovor i ne postoji želja ni kluba iz Humske, niti samog igrača da se saradnja nastavi i ubuduće, pa će svako nastaviti svojim putem.

Fejsa je već obavio razgovor sa čelnicima sportskog sektora, predočeno mu je da će i dobiti napismeno da ne mora da se pojavljuje na početku priprema, pošto će mu u tom trenutku ostati još desetak dana obaveza prema crno-belima i to je nekako logičan sled okolnosti.

Defanzivni vezni je u Humsku stigao u januaru 2022. godine, u mandatu trenera Aleksandra Stanojevića, ali je sam dolazak obeležen velikim pehom, povredom kolena na jednom od prvih treninga, usled čega je brzinski angažovan Marko Jevtović, dok je Fejsa pauzirao praktično do narednog leta, upisavši samo dva meča (62 minuta za polusezonu) kada je došlo i do promene trenera (Ilija Stolica).

Doveo je koliko-toliko formu u red pred kvalifikacije za Ligu Evrope, no, cela ekipa je tokom leta očajno radila na pripremana, pa su i partije veziste bile po principu “toplo-hladno”, a i dalje su ga pratili pehovi, koji su i obeležili drugi mandat igrača u Humskoj.

Ljubomir Fejsa

Foto: MN Press

Ove sezone je bio više na terenu, čak i u nekim ključnim duelima, upisao je 32 utakmice u svim takmičenjima, manje-više su ga koristila sva tri trenera koje je Partizan promenio od prošlog leta do kraja sezone, ali je očito došlo vreme za rastanak.

Kažu da je poslednji utisak najjači, no, bez obzira kako se nekome učinio doprinos Fejse u drugom mandatu u Humskoj, radi se o igraču sa izuzetnom karijerom, koji je u prošlosti sa Partizanom i Olimpijakosom osvoio po tri titule prvaka Srbije i Grčke, odnosno pet šampionskih priznanja u portugalskoj Benfiki (ukupno 22 trofeja u karijeri), gde je Fejsa i danas živa legenda...

Pored Fejse, ugovor sa crno-belima ističe i golmanu Milanu Lukaču, no, sa njim još uvek nije obavljen završni razgovor, pa će dalji koraci biti poznati u danima koji slede.

(Z. Ivković)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA