≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo u Seriji A: Leće "preživeo" penal u 84. minutu, pa sa bele tačke u 101. obezbedio opstanak!

Vreme čitanja: oko 1 min.

A bilo je planirano samo osam minuta...

  • 0
FK Leće Foto: Tanjug / AP

Neverovatan rasplet ranih utakmica dana u Seriji A! Lepe vesti stigle su za sve navijače i poštovaoce Lećea, koji je verovali ili ne svoj spas u eliti pronašao u 101. minutu utakmice sa bele tačke - 0:1 (0:0).

Bilo je vrlo mirno sve do pred sam kraj utakmice. A onda je krenulo "veselje", pošto se sve zakuvalo u 81. minutu. Tada je prvo Đulijo Donati zbog prigovora i besne reakcije isključen sa klupe gostija.

A onda šok za Leće... Posle VAR intervencije potvrđen je penal za Moncu, koji je skrivio Federiko Baširoto. Međutim, gosti su se ponovo izvukli. Kristijan Gitkjer je gađao doji levi ugao, ali je Vladimiro Falkone izrastao u junaka i odbranio mu taj udarac.

I onda nova drama, pošto je posle osam minuta nadoknade sudija Danijele Doveri pustio da se igra još koji, a baš tada je opet došlo do intervencije VAR-a i novog penala, ovoga puta za Leće!

Lorenco Kolombo preuzeo je na sebe tešku odgovornost i pogodio po sredini gola za ogromno slavlje Lećea, koji neće morati da brine o opstanku u poslednjem kolu, pošto Verona i Specija više ne mogu da ga "uhvate".

Između ta dva tima rešiće se poslednji putnik u Seriju B.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana oštro o Upravi: "Ako imaju morala treba da odu, dotakli su dno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA