Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično: Ovo je prvi igrač koji je napustio Zvezdu, oprostio se tokom proslave titule

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krstičić je odigrao 134 meča i postigao osam golova

  • 4
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 sati igraju poslednji meč ove sezone protiv Novog Pazara, a pred sam početak od crveno-belog dresa se oprostio Nenad Krstičić. 

Prvotimac Zvezde od sledeće sezone neće biti na stadionu "Rajko Mitić", a njemu je poklon, u ime kluba uručio kapiten, Milan Borjan.

Odlazak krstičića prvi je koji je zvanično potvrđen, a, imajući u vidu da će crveno-beli sledeće sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, nočekuje se velika rekonstrukcija tima i mnogo odlazaka i dolazaka.

Da podsetim, Krstičić je karijeru počeo u OFK Beogradu gde je sa svega 17 godina zaigrao za seniorski tim, i bio jedan od najboljih fudbalera u toj sezoni, što nije moglo da prođe nezapaženo kod čelnika Sampdorije koji su ga odmah po punolestvu kaparisali. U Italiji je proveo osam godina, igravši upravo za Sampdoriju (101 utakmica i tri gola), ali i za Bolonju (16 utakmica), da bi se potom otisnuo u Alaves gde je na 20 mečeva postigao tri gola i konačno zadužio opremu svog omiljenog kluba - Crvene zvezde. Bilo je to u avgustu 2017. godine, a u međuvremenu je igrao i za grčki AEK (94 utakmica i pet golova), ali je, kako je i sam otvoreno govorio, sve vreme razmišljao o povratku u Zvezdu. Krstičić je u julu 2021. godine ponovo stigao u voljeni klub u kom se, danas sa 134 odigranih utakmica i osam postignutih golova, oprostio od istog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • očekujemo

    28. maj 2023 | 20:11

    da drugi bude pešić

  • Zarko Stankovicmogu

    29. maj 2023 | 15:27

    Mogu da dovedu koga hoce i zvezda i partizan grupnu fazu jos dugo nece proci sobzirom kakva je drzava i drustvo u drzavi to je nasa realnost

  • Nenad

    29. maj 2023 | 11:40

    Čovek je najavio penziju, zato i ide iz Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA