≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadićev saigrač kažnjen, jer je pesnicom udario navijača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uputio je Bergvajn izvinjenje, ali...

  • 0
Stiven Bergvajn Printskrin: Twitter/@ZachLowy

Fudbaler Ajaksa Stiven Berghuis kažnjen je od strane kluba, jer je u nedelju posle utakmice sa Tventeom udario jednog navijača protivničkog tima!

Ajaks je izgubio rezultatom 2:1 i igraće Ligu Evrope sledeće sezone, dok je Berghuis pesnicom preko ograde udario navijača koji je navodno na rasnoj osnovi vređao njegovog saigrača Brajana Brobija.

- Stiven je reagovao na pogrešan način. Odmah je obavestio Džona Hejtingu i odmah se izvinio. Razgovarao je sa svima, želeli su da čuju njegovu stranu priče i zaključak je da je pogrišio. Ajaks ne opravdava ovakve scene i on je kažnjen - saopštenje je kluba.

U međuvremenu, i sam fudbaler se oglasio u javnosti.

- Žao mi je. Nije trebalo ovako da reagujem. Nakon svake utakmice u gostima, konstantno nas vređaju psovkama. To rade čak i kada odvojimo vreme za navijače koji žele autogram. Na to sam navikao, ali ljudi smatraju da mogu da viču šta im je volja. Moj odgovor nije rešio ništa. Znam to dobro i nema opravdanja jer sam ipak igrač Ajaksa - rekao je Berghuis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA