Vreme čitanja: oko 2 min.

Milunović "pecnuo" Erakovića, Borjan najavio da ga čeka pakleno leto

Vreme čitanja: oko 2 min.

Impresije igrača Zvezde posle proslave titule

  • 0
Fk Crvena zvezda, fk novi pazar, titula Foto: Nikola Anđić

Slavili su fudbaleri Crvene zvezde u nedleju veče 34. titulu u istoriji, ujedno i duplu krunu, a sjajno raspoloženje nije mogal da pokvari ni činjenica da je meč sa Novim Pazarom završen rezultatom 2:2.

Nedugo posle njega igrači su dobli medalje i pehar pred 35.000 navijača koji su došli na proslavu, da bi potom u razgovoru za klupski sajt izneli svoje imprsije.

- Naši navijači pomeraju granice iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Očekivali smo da će da naprave spektakl, to se i desilo. Hvala svima koji su bili na stadionu, što su podržali ekipu, veruju u nas, vratili smo im trećom duplom krunom u ovih šest godina, koliko sam i ja u klubu. Čast mi je i privilegija da im vratim na taj način. Bila je teška sezona, ali su pokazali da su broj jedan u svetu - rekao je Borjan koji je otkrio da ga čeka pakleno leto:

Fk crvena zvezda, fk novi pazar Foto: Nikola Anđić

- U ponedeljak ću otići na odmor koji će trajati dva ili tri dana, a zatim me očekuju obaveze sa reprezentacijom, koje će trajati više od mesec dana, polufinale i finale Lige nacija, nakon toga Zlatni kup. Vraćam se tek 16. ili 17. jula, nadam se posle osvajanja Zlatnog kupa. Možda budem imao dva do tri dana pauze, a zatim krećemo u napad na novu titulu, kup i pripreme za Ligu šampiona.

Nemanja Milunović je iskoristio situaciju da "pecne" Strahinju Erakovića i da se našali sa njim, jer ovaj nije postigao gol u prvom poluvremenu. S druge strane, Stefan Leković jeste.

- Leka je postigao lep gol, ali Čupa ne može ni na prazan, pa čak ni kad mu ja asistiram kao u nedleju veče. Šalim se, svakako Zvezdina deca su budućnost kluba, samo neka nastave da treniraju i napreduju. Hvala i navijačima, odlični su bili cele sezone. Mnogo je drugačije kada je Marakana ispunjena, iako mi je žao što nismo pobedili, ali smo iscrpljeni, kraj je sezone. Ipak, osvojili smo duplu krunu, treću u nizu, nije to mala stvar, nikom u istoriji Zvezde to nije pošlo za nogom - rekao je Milunović, dok se povodom tog promašaja osvrnuo i sam Eraković:

Fk crvena zvezda, fk novi pazar, baklje, vatromet Foto: Nikola Anđić

- Srećan sam što je Leković dao gol, ali nisam jer ja to još uvek nisam uspeo da uradim. Fantastična atmosfera, hvala navijačima, zaista je bilo divno igrati pred ovoliko ljudi. Nažalost, nije rezultat koji smo očekivali, ali je poslednja utakmica, već smo glavom na odmoru, možda smo dali sebi previše luksuza, ali smo svesni da moramo da budemo dosta bolji kako se ovo ne bi ponavljalo.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakularno: Fudbaleri Zvezde proslavili titulu šampiona sa navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA