≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Juventus, Liverpul... Ovo su mogući rivali TSC-a, Čuke, Partizana i Vojvodine u grupama LE i LK

Vreme čitanja: oko 1 min.

Projekcije su da će jedino Novosađani ostati bez grupne faze, ali...

  • 3
FK Čukarički - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Kao što je već poznato, fudbaleri TSC-a su u nedelju popodne i zvanično potvrdili da su vicešampioni Srbije i igraće ovog leta kvalifikacije za Ligu šampiona!

Ono što je sigurno jeste to da će iste krenuti od trećeg kola i da neće biti nosioci, što znači da će za potencijalne rivale imati Rendžers, Bragu, PSV i Olimpik Marselj. Jasno je da će tim iz Bačke Topole biti autsajder koga god da uzvuče, ali čak i ako ispadnu imaju zagarantovanu grupnu fazu Lige Evrope.

Tamo će, usled slabog koeficijenta, biti u čevrtom šeširu gde su jedino Frajgur i Tuluz sigurni. Kada je u pitanju prvi šešir, tu su Liverpul, Viljareal i Sporting, u drugom je samo betis siguran, dok je u trećem Brajton.

Svi ostali potencijalni rivali zavisiće od završnica u evropskim šampionatima i kvalifikacija koje će se igrati tokom leta, ali su neke projekcije, ako sve prođe bez iznenađenja, već napravljene i možete ih pogledati ispod:

U Ligu Evrope bi mogao i Čukarički koji će igrati plej-of. Ako prođu, naći će se u četvrtom šeširu, ako ne - sledi im četvrti šešir Lige konferencija.

Tamo još ništa nije poznato, ali su takođe napravljene određene projekcije po kojima će se u grupi naći i Partizan. I to u drugog šeširu. Naravno, ukoliko prođe svoje rivale u kvalifikacijama, gde će biti nosilac do kraja. Za razliku od Vojvodine koja kreće od 2.kola i ne predviđa joj se ulazak u grupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    29. maj 2023 | 09:01

    Treba da naprave Ostoja kup da Patlidzan ima zagarantovanu grupnu fazu!!!

  • Dreka

    29. maj 2023 | 11:50

    Ruku na srce i iskreno govoreci. Ovo je sve Zvezda napravila igranjem u evropi u poslednjih 6 godina. Uzivajmo u ovoj sezoni koja je istorijska. Ovo smo mogli samo da mastamo pre 10 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA