≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović demantovao da preuzima novog superligaša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poručio je i da mu je istekao ugovor sa ekipom Mladost GAT

  • 1
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Srpski trener Nenad Lalatović demantovao je informaciju da će sledeće sezone voditi Železničar iz Pančeva u Superligi Srbije!

Podsetimo, tokom vikenda se pojavila vest da će doksorašnji strateg ekipe Mladost GAT, s kojom je ispao u prvu ligu Srbije, eskpresno da se vrati u SL, ali...

- Prvi put čujem takvu informaciju. Prava istina je da ni sa kim iz Železničara nisam razgovarao, niti smo bili u kontaktu. Pančevce izuzetno cenim, poznajem ljude koji vode klub i znam da su veoma sposobni i ozbiljni, ali, za sada, razgovora o našoj saradnji zaista nije bilo. Ne znam odakle se pojavljuju takve vesti, ali bilo bi lepo da novinari prvo provere njihovu istinitost, pa da ih tek onda objave - rekao je Lalatović za "Sportski žurnal" i dodao:

- Istekao mi je ugovor s Mladosti GAT. Izuzetno mi je žao što nismo ispunili cilj i sačuvali superligaški status i siguran sam, da sam ekipu preuzeo prošlog leta, da bismo igrali u plej-ofu. Nažalost, iako sam dao sve od sebe, svašta se događalo u plej-autu i ostaje mi žal što nisam uspeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikop

    29. maj 2023 | 09:30

    Eto njega u Pazar ljudi zapamtite .. a i tržište mu je ovde ekstra.....jeftino,samo gas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA