≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nagoveštaj odlaska: Umesto svečanosti u Parizu Mesi sa Antonelom odabrao koncert u Barseloni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već neko vreme Argentinac šalje signale koji ga sve više udaljavaju od PSŽ-a

  • 0
Lionel Mesi i Antonela Rokuco na koncertu benda Coldplay Foto: Printskrin / Instagram / antonelaroccuzzo

Fudbalerima Pari Sen Žermena je i remi sa Strazburom bio je dovoljan kako bi se okitili jedanaestim naslovom šampiona Francuske, a dan kasnije podeljene su i nagrade za najbolje u aktuelnoj sezoni.

Embape je rekordni put proglašen za najboljeg igrača lige, dok je pored njega među najboljih jedanaest fudbalera prvenstva bilo mesta i za Lionela Mesija.

Za razliku od kolege, Lionel Mesi se nije pojavio na svečanosti tokom koje su uručene nagrade, već je odlučio da sa devojkom Antonelom Rokuco poseti koncert popularnog benda "Coldplay" i to u Barseloni.

Publika je pozdravila Argentinca čim su ga primetili.

Mesi je već slao nekoliko signala koji bi mogli da ga približe odlasku iz Pariza. Nedavno je nakon ligaškog poraza sa porodicom bez dozvole kluba otputovao na Bliski istok, zbog čega prvo bio suspendovan pa onda pomilovan, dok su ga i vatrene pristalice Parižana u nekoliko navrata propisno izvređale. Takođe, iz Katalonije stizu sve češći pozivi, pa nije isključeno da se Lionel vrati na mesto uspeha.

Aktuelni šampion sveta i kapiten Argentine je postigao i namestio po 16 pogodaka PSŽ-a u ovoj takmičarskoj godini Lige 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA