≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević prozvao Bahara: "Nemam iskustvo u LŠ? Nisam primio 6 od Benfike i 7 od PSŽ-a"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Doskorašnji trener Zvezde istakao da nikada ne bi uradio to što je napravio sadašnji

  • 21
Miloš Milojević, Barak Bahar Foto: crvenazvezdafk

Kao što je i najavio, doskorašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević dao je intervju za izraelske medije koje je interesovalo njegovo viđenje rotacije na klupi srpskog šampiona!

Podsetimo, Milojević je otišao iz Zvezde, uprkos osvajanju duple krune, dok je na njegovo mesto stigao Barak Bahar koji je u ponedeljak i zvanično promovisan.

- Uvek poštujem odluku uprave. Znam da je klub želeo da proba nešto novo, a Barak Bahar je uradio odličan posao u Haifi i osvojio tri titule šampiona Izraela. Ostavio je dobar utisak na njih, uključujući i kvalifikacije za Ligu šampiona kada je upravo eliminisao Crvenu zvezdu. Znam da je impresionirao upravu i to je jedan od razloga što su se odlučili da on bude novi šef stručnog štaba.Poštujem to, možda je igračima potreban drugačiji glas. Ja sam u stručnom štabu bioskoro četiri godine - rekao je Milojević za "sport5" i dodao:

Barak Bahar Foto: Mileta Mirčetić

- Uprava me je pre nekoliko meseci odvela na razgovor i rekla da im je potreban trener sa više iskustva za Ligu šampiona. Nisamu toj fazi znao ko će to biti. Rekao sam im da sve to razumem, ali isto tako i da sam sposoban da vodim klub u narednim fazama. Znam da Barak Bahar ima malo više iskustva zahvaljujući tome što se ove godine plasirao u Ligu šampiona i odigrao šest utakmica. Ali kroz osmeh mogu da kažem kako ja imam malo manje lošeg iskustva. Jer nisam primao šest golova od Benfike i sedam od PSŽ-a. Ja volim da stičem dobro iskustvo.

Osvrnuo se i doskorašnji trener Zvezde na to što je Bahar pregovarao sa crveno-belima tokom sezone.

- To što je razgovarao sa drugim klubom pre nego što je sezona završena je njegova lična odluka. Čak je i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ja to nikada ne bih uradio. Rekao bih agentima da sačekaju da se sezona završi. Ne bih to uradio zbog profesionalizma, ali i da ne bih povredio kolegu. Potpisao je za Zvezdu pre nego što je odlučena šampionska trka u Izraelu. Morate da pitate njega zašto je to uradio. Mada poenakd agenti guraju celu priču. Na kraju je osvojio titulu, ispalo je dobro za njega. Napredovao je i finansijski. Ja bih uradio drugačije i bio profesionalac. Jedino bih tako mogao da mirno spavam noću - istakao je Milojević koji je, zanimljivo, dobio svojevremeno otkaz u Hamarbiju jer je pregovarao sa Rozenborgom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    30. maj 2023 | 06:12

    Nisi primio 6 od Benfike ili 7 od PSŽa, ali si primio 4 od Monaka, u grupnoj fazi LE si imao samo 2 pobede, igrao kao kukavica, braneći se, pa smo gubili i od slabijih protivnika.

  • Aleksandar

    30. maj 2023 | 06:33

    Da budem iskren nekako mi je žao milojevića

  • jerry

    30. maj 2023 | 06:31

    Sujeta je cudo !! Prema tome ajde idi , ne znam sta ti je trebalo da sam sebi nesto ovako uradis na odlasku …ispao si mali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA