Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Šampion Kipra želi kapitena Partizana!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aris iz Limasola zagrizao za Slobodana Uroševića, koji bi ovoga leta mogao da napusti crno-bele posle pet godina

  • 13
FK Partizan, navijači Foto: MN Press/Marko Metlaš

Kapiten PartizanaSlobodan Urošević (29) blizu je odluke da napusti klub iz Humske, jer je nedavno dobio ozbiljnu ponudu novopečenog šampiona Kipra Arisa iz Limasola, saznaje Telegraf. Pomenuti klub je preko posrednika već stupio u kontakt sa levim bekom, ostalo je još da sklope kockice i sa Partizanom, jer fudbaler ima ugovor na još godinu dana.

Konačni dogovor još nije postignut, ali je i sam Urošević zainteresovan za ponudu Arisa, koji je nedavno u poslednjem kolu kiparskog šampionata uspeo da osvoji šampinsku titulu i igraće ovoga leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kapiten crno-belih je pet godina u klubu i verovatno i sam smatra da je vreme da se okuša u drugoj sredini, da pred sebe stavi neki novi izazov van granica Srbije.

S obzirom na činjenicu da ima važeći ugovor, ukoliko dođe do konačnog dogovora, Kiprani će biti u obavezi da plate i određeno obeštećenje, koje se kreće između 150.000 i 200.000 evra i to je poslednja prilika i za Partizan da nešto zaradi od igrača, jer će od naredne zime fudbaler moći da pregovara kao slobodan na tržištu.

Što se Arisa iz Limasola tiče, radi se o klubu koji je, iako nije veliki, finansijski izuzetno stabilan, sa uloženim stranim kapitalom (Belorusi su na čelu kluba) i pravom legijom stranaca u igračkom kadru.

Šampionska titula osvojena u poslednjem kolu, prva je u istoriji, u direktnom duelu sa APOEL-om koji je sa klupe predvodio Vladan Milojević, i samo je povećala apetite menadžmentu, koji je rešio da dodatno uloži u fudbalere, a na tom spisku se našao i Slobodan Urošević...

(Z.Ivković)

Video: Urošević: Situacija na tabeli nije sjajna, ali idemo da izvučemo najviše što možemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    30. maj 2023 | 11:00

    Dajte ga i za dzabe samo da mu vidimo ledja i njemu i njegovoj upravi

  • Sta smo

    30. maj 2023 | 11:33

    Sta smo doziveli , kapiten naseg tima ide za 100 000, kao u Engleskom 7- ligasu

  • Stipe

    30. maj 2023 | 10:58

    Svi treba da idu,od sledece sezone stvaramo novi FK i novi KK Partizan,ove godine opet nigde nista nismo osvojili,ni najobicniji kup,a cigani su uzeli pet trofeja(jos im visi samo Aba). Dosta vise sa lazima,zvali su nas 'sledeca sezona',a kako stvari stoje zvace nas 'top 8',jer nas ubedjuju da je i u fudbalu i kosarci to uspeh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA