Vreme čitanja: oko 1 min.

Niški Radnički u problemu pred baraž, ne igra im šest igrača: "U veoma smo delikatnoj situaciji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će se Superliga naredne sezone igrati u gradu kraj Nišave?

  • 0
Dragan Šarac Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Radničkog iz Niša moraće da potraže svoj spas u Superligi Srbije kroz baraž u kojem će se sastati protiv ekipe Inđije. Prvi dvoboj ovog dvomeča na programu je u sredu od 15.55 časova u Sremu.

Ono što posebno treba da brine navijače niškog kluba jeste odsustvo čak šestorice igrača sa prvog meča u Inđiji. Dvojica imaju parne kartone, dok su četvorica povređena.

To je na konferenciji za medije potvrdio i šef stručnog štaba Radničkog, Dragan Šarac, koji ističe težinu situacije i smatra da će njegovom klubu biti vrlo teško da se zadrži u elitnom društvu.

- U veoma smo delikatnoj situaciji. Zbog parnih žutih kartona ne mogu da nastupe Petrov i Varga, dok su povređeni Jamkam, Frej, Stefan Marjanović, Maka Gaku... Šta drugo da kažem? Momci koji budu istrčali na teren će morati da daju svoj maksimum, kako bismo ostvarili pozitivan rezultat pred revanš u Nišu - naglasio je Šarac.

Kaže da nije imao mnogo vremena da analizira tim Inđije, ali da sve pada u vodu kada pogleda svoj tim koji ima na raspolaganju.

- Verovatno da neka razlika između timova iz Superlige i Prve lige postoji, ali o njoj u ovom momentu ne treba da pričamo, jer smo desetkovani, a doveli smo sebe u situaciju da dve utakmice igramo od nule, na biti ili ne biti i sve je moguće. Mnoge smo šanse prokockali, mnogo dobijenog prosuli, toliko penala i kartona skrivili, a ne vredi vraćati se u prošlost. Inđija je furiozno završila prvenstvo, kod kuće su posebno dobri, imaju tehnički obučene igrače, a predvodi ih šicu Slaviša Stojanović, na kojeg treba obratiti pažnju - rekao je Šarac, a prenosi Mozzart Sport.

Revanš meč biće na programu u nedelju, a pravilo gola u gostima ne važi ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Derbi imenjaka odlučio Vidosavljević: Gol koji je doveo Kragujevčane u poziciju za plej-of

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA