≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vranješ napisao sramnu poruku za Ostojića, ovaj ga spustio na dno: "To što je rekao njemu na obraz"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ima li kraja ovoj sagi?

  • 10
Ognjen Vranješ, Bojan Ostojić Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Otkako se pojavila informacija da će Ognjen Vranješ pojačati redove Partizana, ne smiruje se javnost, a pogotovo ne navijači i bivši igrači Partizana. Grobari su otvoreno bojkotavali njegov dolazak, dok su se i neki igrači pobunili protiv njegovog odlaska.

Jedan od njih jeste Bojan Ostojić, nekadašnji fudbaler, a sadašnji trener Teleoptika, koji je rekao da takvim igračima nije mesto u klubu, što je poručio za portal "Nogomaniju".

Ove reči su izazvale bes kod Vranješa, koji je putem svog Instagrama odgovorio Ostojiću.

- Kako od jednom svi sad veliki Grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje (Bojan Ostojić, prim. aut), koji je došao u klub na p...u k... i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, jadni ste svi do jednog - napisao je Vranješ, što je izazvalo i novu reakciju od strane Ostojića.

Bojan Ostojić, čovek koji je svojim golom doneo i poslednji trofej Partizanu u Kupu, nije ostao imun, ali je uspeo da ostane uljudan i da odgovori fudbaleru koji je na pragu Partizana.

- Nijednog momenta nasam upitan o Ognjenu Vranješu, ako se on pronašao u mojim rečima to je njegov problem, njegovo pravo na mišljenje kao što i ja imam pravo na svoje. Smatram i ponavljam, svako ko na bilo koji način uvredi neki klub, zvao se Partizan, Voždovac, Čukarički ili bilo kako, odnosno ako vređa zaposlene, trenere ili kafe kuvaricu, ne zaslužuje da nosi grb i dres tog kluba. Vranješa lično ne poznajem, niti mu želim bilo kakvo zlo, naprotiv, želim mu svu sreću u životu, a to što je napisao njemu na obraz. Smatram da sportisti treba da budu primer na terenu i van njega da budu uzori deci pravim ponašanjem i rečnikom, bilo da su na početku ili zalasku karijere - istakao je Ostojić za Telegraf, koji je i dodao.

- Čak i da nisam deo Partizana, već nekog drugog kluba, isto bih mišljenje imao - zaključio je Bojan Ostojić.

(Telegraf.rs)

Video: Vranješ dočekan kao bog u Atini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA