≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povratak legende u srpski fudbal: Superliga jača za dobro poznatog napadača?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavio se nastupima u lučanskoj Mladosti

  • 0
Milan Bojović Foto: MN Press

Svim ljubiteljima Superlige Srbije dobro je poznato ime Milana Bojovića.

Najbolji strelac u istoriji domaćeg prvenstva u dresovima četiri kluba postigao je ukupno 100 golova i tako zlatnim slovima ostao upisan u istoriji ovog takmičenja.

Bojović trenutno nosi dres ekipe Turon u Uzbekistanu, koju je pojačao u zimskom prelaznom roku. Na 9 utakmica postigao je 2 gola i upisao isto toliko asistencija, međutim nije zadovoljan ni tretmanom ni trenutnim stanjem u klubu.

U razgovor za "Sportski žurnal" istakao je da se nalazi blizu povratka u naš fudbal, potom i obrazložio šta se događa u Aziji.

- Posle kraćeg vremena od dolaska u Uzbekistan, smenjen je trener. Loši rezultati su uticali na stanje u klubu, zavladalo je nezadovoljstvo među igračima, a onda i neredovne isplate. Uvek sam igrao u dobro organizovanim klubovima, tako da mi cela ova situacija nikako ne prija - istakao je Bojović.

Igrač koji pokriva poziciju napadača proslavio se igrajući u Mladosti iz Lučana i u tri navrata postigao je 64 gola u Superligi. Mreže u domaćem šampionatu tresao je i u opremi Čukaričkog, Jagodine i Vojvodine, a tokom karijere igrao je i u Grčkoj, Izraelu i Kazahstanu. Bojović je ponikao u mlađim kategorijama Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA