Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi fudbaler (15) preminuo od posledica tuče posle utakmice: Izdahnuo od zadobijenih oštećenja na mozgu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frankfurtska policija je objavila da će narednih dana biti objavljena i autopsija, dok će napadač koji je zadao kobni udarac, ostati u pritvoru

  • 0
Fudbalska lopta crno bela, in memoriam Foto: MN Press

Užasne i tužne vesti stižu iz Nemačke. Mladi fudbaler (15) preminuo je u bolnici od posledica dobijenih udaraca tokom tuče na utakmici između njegovih saigrača i protivnika na međunarodnom omladinskom turniru u Frankfurtu.

Njega je u glavu udario 16-godišnji igrač francuskog kluba i tom prilikom mu naneo teške povrede mozga, a posle nekoliko dana borbe za život, izdahnuo je u bolnici.

Frankfurtska policija je objavila da će narednih dana biti objavljena i autopsija, dok će napadač koji je zadao kobni udarac, ostati u pritvoru.

- Hitna medicinska pomoć mu je ukazana na licu mesta i prebačen je u bolnicu - saopštila je ranije policija.

Tuča između dečaka berlinskog i francuskog tima dogodila se posle meča u nedelju, a policija trenutno i dalje vrši istragu o svim okolnostim, te su zamolili svedoke i ljude koji imaju snimke da dođu i predaju ih policiji i daju izjave.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Đanluka Vijali - odlazak jednog od najubojitijih napadača s kraja 20. veka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA