≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda dovela prvo pojačanje od dolaska Bahara na Marakanu: Evo na koliko je potpisao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo pojačanje na stadionu "Rajko Mitić" od dolaska novog trenera

  • 6
Šedrak Čarls Foto: Jelena Grlić/FK IMT

Najavljena su pojačanja na Marakani, a jedno od njih je i stiglo u Ljutice Bogdana, doduše, ne baš zvučno, kao što se možda očekivalo.

Kako prenosi "Sportski Žurnal", Šedrak Čarls je novi fudbaler Crvene zvezde, a potpisao je ugovor na tri godine. Talentovani fudbaler rođen 2003. godine u Ljutice Bogdana stigao je iz IMT-a, gde se nametnuo u omladinskoj selekciji, kao najbolji strelac Omladinske lige Srbije, sa čak 20 postignutih golova.

Uz to, Čarls je uspeo da postigne i pogodak u seniorskoj selekciji novog učesnika Superlige Srbije, i to na meču protiv Jedinstva. Ipak, jasno je da to nije nivo takmičenja na kojem igra Crvena zvezda, te će verovatno brzonogi Nigerijac još neko vreme sačekati na priliku na Marakani.

Šedrak Čarls Foto: Jelena Grlić/FK IMT

Navodno, i dalje nije poznato kakva je budućnost Čarlsa, ali moguće je da će i narednu sezonu provesti u IMT-u na pozajmici, kako bi stekao neophodno iskustvo igranja u Superligi. Kao druga opcija, pominje se Grafičar, ali ipak, ostaje nam da vidimo gde će igrati naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Gde bi biser srpskog fudbala voleo da nastavi karijeru i šta misli o Zvezdi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA