≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plan priprema Zvezde: Zlatibor, pa nikad teži rivali u Rusiji, evo kad su Bahar i igrači "oči u oči"

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom na još jednu uspešnu sezonu, fudbaleri novog-starog šampiona Srbije dobili su slobodno, kako bi se odmorili, i napunili baterije za one "veće" izazove, koji ih očekuju sa početkom naredne sezone

  • 0
Crvena zvezda počela pripreme Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su sezonu osvajanjem istorijske treće uzastopne duple krune, a uz to, klub iz Ljutice Bogdana obezbedio je i direktan plasman u Ligu šampiona.

Samim tim, na Marakani se već uveliko "jure" adekvatna pojačanja, a uz to, detaljno je ispaliniran i pripremni period. S obzirom na još jednu uspešnu sezonu, fudbaleri novog-starog šampiona Srbije dobili su slobodno, kako bi se odmorili, i napunili baterije za one "veće" izazove, koji ih očekuju sa početkom naredne sezone.

Tim povodom, poznat je i kompletan plan priprema crveno-belih.

Crvena zvezda počela pripreme Foto: FK Crvena zvezda

Zvanično okupljanje i prozivka, pod komandom novog trenera, Baraka Bahara, zakazana je za 19. jun, a dan kasnije, crveno-beli će krenuti put Zlatibora.

Na, sada već, standardnoj destinaciji za pipreme, Zvezda će odraditi onaj fizički "teži" i zahtevniji deo priprema, nakon čega, 30. juna sledi povratak u Beograd.

Nakon toga, igrači će, izvesno dobiti malo slobodnog vremena, a već 2. jula, očekuju ih nove obaveze, kada će se zaputiti u Rusiju, odnosno Sankt Peterburg. Tamo ih očekuje međunarodni turnir, na kojem će odigrati, može se reći, nikad jače kontrolne mečeve, protiv Zenita i turskog Fenerbahčea. Takođe, plan je da Zvezda tokom boravka u Rusiji odigra i još jedan kontrolni meč, pored dva pomenuta.

Crveno-beli će se 12. jula vratiti u Beograd, a za samo tri dana kasnije, odnosno za 15. jul, planirana je i generalna proba protiv "bratskog" Olimpijakosa. Ipak, meč protiv pirejskog tima i dalje nije stopostotno siguran, s obzirom na to da bi obaveze Grka u Evropi, mogle da se poklope sa pomenutim datumom. U tom slučaju, Zvezda bi pronašla drugog protivnika.

To će ujedno biti i poslednja provera za šampiona Srbije, s obzirom na to da je početak Superlige Srbije i naredne sezone zakazan za sedam dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Novo pojačanje, Aleks Vigo, sačuvao Zvezdi obraz protiv Ludogoreca: Argentinac pokazao šta zna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA