Vreme čitanja: oko 1 min.

"Posebnog" očekuje kazna: UEFA pre donošenja odluke čeka izveštaje zvaničnika i delegata sa finalne utakmice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg Rome je za vreme utakmice, tokom konferencije za medije i na parkingu "Puškaš arene" imao šta da kaže arbitrima

  • 0
Žoze Murinjo Printskrin: Instagram.com/sportitalia_official

Žoze Murinjo je sinoć izgubio prvo finale u evropskim takmičenjima u karijeri, nakon što je njegov klub Roma poražen od Sevilje posle izvođenja penala. Sada ga, po svemu sudeći, očekuje kazna nakon što je imao primedbe na suđenje britanskih arbitara.

"Posebni" je tokom utakmice često prigovarao glavnom sudiji meča, Englezu Entoniju Tejloru, zbog čega je bio "počašćen" žutim kartonom.

Ni na konferenciji za medije Portugalac nije birao reči, osvrnuvši se na 13 kartona koje je sudija podelio fudbalerima obe ekipe, što je najviše na nekoj utakmici Lige Evrope.

Njegovi fudbaleri su zaradili sedam žutih kartona, što predstavlja rekord u finalu.  Nijednoj ekipi ovo nije pošlo za rukom.

Žoze Murinjo Printskrin: Arena sport

Odlični strateg se tu nije zaustavio. On je po završetku konferencije sačekao sudije na parkingu "Puškaš Arene" i tom prilikom psovao i dva puta pomenuo reč sramota, pre nego što je prešao na italijanski.

Podsetimo, utakmica koja je rešena tek posle penala, bila je ukupno produžena za 25 minuta?! Regularni tok je završen rezultatom 1:1.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA