≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit scena u beton ligi Vojvodine: Na terenu voda do kolena, a igrači i sudija izašli da provere uslove za igru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, meč je morao da bude odložen

  • 4
FK TSK Temerin Foto: Instagram/tsk_temerin

Niže lige u srpskom fudbalu su jedna od verovatno najčudnijih pojava koja se dogodila u sportu. Dešavaju se tamo lepi potezi, lepe priče, ali katkad dođe i do nečega što doslovno zgrozi sve. Jedna takva, nešto negativnija, priča dolazi iz Novosadske lige.

Jedna od ekipa koja se bori za viši rang jeste TSK iz Temerina, koji je sačekalo veoma nepovoljno iznenađenje u Kisaču, gde je trebalo da odigraju meč protiv Tatre.

Sačekala ih je voda do kolena. Doslovno.

Klub iz Temerina se oglasio i saopštenjem, rekavši da je neverovatno ono što se dogodilo.

- Teren fudbalskog kluba Tatre je potopljen već pet dana, izašli smo im u susret da igramo na našem ili na bilo kom drugom terenu. Naš predlog je odbijen sa izgovorom da dodjemo i da će teren biti pripremljen za redovan početak utakmice, tačnije danas. Na samom pojavljivanju dočekali su nas ljudi iz Fudbalskog saveza Novog Sada i uprave FK Tatra i saopštili nam da se utakmica odlaže za 24 sata. Bez obzira na sve te okolnosti igrači FK TSK-A će uložiti maksimalan napor i biti spremni za sve predstojeće izazove, bez obzira na to kakve okolnosti im predstoje. Neverovatna sramota, ne pamtimo kada se ovako nešto desilo i sta sve naš klub trpi sada - stoji u saopštenju ekipe iz Temerina.

U Prvoj novosadaskoj ligi se polako spušta zavesa na takmičenje, ostalo je još nekoliko kola do samog kraja, a skoro je izvesno da će Dinamo iz Budisave otići u niži rang, dok se vodi velika borba za prvo mesto. Trenutno se na prvoj poziciji nalazi ekipa "Fruškogorski Partizani", koja gostuje baš TSK-u u Temerinu u meču 29. kola.

(Telegraf.rs)

Video: Svlačionica betonligaša kao da igra Superligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljlo

    1. jun 2023 | 18:32

    Gospodo novinari takvi su propisi da obe ekipe moraju da izadju na teren

  • Nesa

    1. jun 2023 | 18:05

    Ovo što ima u Srbiji nema nigde na svetu

  • 534

    1. jun 2023 | 20:29

    Da su igrali to bi bila najinteresantnija utakmica svih vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA