Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je gol Hrvata u 97. minutu rastužio i Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su navijali protiv Kluža, ali...

  • 5
FK Kluž

Printskrin: Youtube/Orange Sport Romania

Biće fudbaleri Partizana povlašćeni i u trećem kolu kvalifikaija za Ligu konferencija i u plej-ofu pomenutog takmičenja, ali daleko od toga da i kao takvi ne mogu da nalete na neke jake ekipe!

Svakako najjača je Aston Vila koja je prva ispod crte nepovlašćenih timova u projektovanom plej-ofu, štop znači da će crno-beli sa velikom pažnjom pratiti mnoge utakmice - pogotovo kada krenu same kvalifikacije.

Međutim, Partizan je još u četvrtak veče mogao da dobije lepe vesti, da Aston Vila prelazi u grupu povlašćenih, ali je Kluž u baražu rumunskog šampionata uspeo da pobedi Krajovu i tako sam uđe u jači šešir.

Gol odluke postigao je Hrvat Denis Kolinger koji je u 97. minutu sjajno skočio i pogodio mrežu Krajove u prvom produžetku. Taj gol je bio dovoljan Klužu da pobedi, posebno zbog toga što su malo kasnije dobili i drugog igrača više.

U nastavku možete pogledati i najzanimljivije detalje sa utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    2. jun 2023 | 07:58

    Posebnu pažnju će usmeriti na četvrti šešir u kome se nalaze osmaci iz OŠ. Drinka Pavlović iz Ćićevca koje bi valjalo da izbegnu.

  • Ех

    2. jun 2023 | 09:03

    Кукњава јуче због Вест Хема, данас опет, а још није ни почео тај страшни куп. Па најбоље да играју само са Радничким из Сремске Митровице.

  • Drekavac

    2. jun 2023 | 09:05

    Ako Suvo polje dobije Donju Trnavu upada u prvi sesir a Cokalj iz Kacevca ce da izvlaci parove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA