≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kosanović i Sivić se posvađali, a Mladost iz Lučana dovela novog trenera: Savić postao šef struke

Vreme čitanja: oko 2 min.

Burna sedmica u klubu sa jugozapada Srbije

  • 1
Igor Savić Foto: Privatna arhiva

Zakuvalo se u Lučanima kao u španskoj seriji. Na marginama Superlige Srbije, koja je već uveliko gotova i preostaje samo da se danas odigraju baraž mečevi za opstanak, u Mladosti niko ne miruje, a posle viđenog haosa u štampi došlo je i do smene šefa stručnog štaba.

Naime, ranije tokom ove sedmice su se posredstvom Sportskog žurnala "sudarili" Milorad Kosanović, bivši trener Lučanaca, kao i Tomislav Sivić, aktuelni šef struke. U sve to na kraju je uvučen i Nenad Milovanović, koji je dugo sedeo na klupi ovog kluba.

Novi trener posle svega biće Igor Savić, koji je vodio Železničar iz Pančeva u Prvoj ligi Srbije. Pre toga radio je sa mladima Crvene zvezde, potom u Zvezdari, a bio je i pomoćnik u Lučanima. Zatim su se ređali Smederevo, Zvijezda 09, Žarkovo i OFK Bačka. Poslednje je radio u Radu.

Zasmetala je Kosanoviću jedna izjava Sivića, na šta mu je ovaj isprva odgovorio za Žurnal.

- Čovek koji je dosad oteran iz 102 kluba priča priču. Ćuti i radi kad te ne dira niko. Drž’ se Neška Milovanovića, pametni ste obojica - što je bila inicijalna kapisla za odgovor Milovanovića, takođe za Žurnal:

- Cenio sam tog čoveka, ali da ga nismo smenili Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu. Možda on više zna fudbala od Nenada Milovanovića, ali njega je vreme pregazilo. Poslednji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije - još jača je bila izjava Nenada Milovanovića.

On kaže da je Kosanović bio u problemima.

- Bruka i sramota šta čovek sebi može da dozvoli i na šta da padne. Došao je u Lučane, nije imao ni patike. Dva para smo mu kupili. Sramota je da ni licencu nije obnovio - podvlači Milovanović za Žurnal.

Ali ni to nije bilo sve, jer je Tomislav Sivić vrlo brzo odgovorio svima.

- Želeo bih da se izvinim vremešnom gospodinu iz Novog Sada, jer ga nisam prozvao nigde, to su sve bile njegove reči. Kad već priča o ćutanju ne znam zašto nije iskoristio tu mogućnost, jer je jedan od retkih trenera koji čak ni sa Crvenom zvezdom nije uspeo da osvoji ništa. Ne znam na koja 102 kluba dotični misli. Gde god da sam bio imao sam rezultate, za razliku od njega, koji ih je imao samo u Kini - zaključio je sada već bivši trener Sivić za Žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA