Vreme čitanja: oko 1 min.

Srđan Babić se spasio ispadanja golom iz 88. minuta: Almerija ne ide u Segundu, Valjadolid gubitnik kola

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno poslednje kolo u Španiji

  • 1
Srđan Babić Foto: Francis Gonzalez / Zuma Press / Profimedia

Drama poslednjeg kola u Španiji je gotova! U Segundu se posle danas viđenih rezultata seli ekipa Real Valjadolida, koja je ispala gubitnik dana, pošto joj bod protiv Hetafea nije bio dovoljan da sačuva prvoligaški status, pa će se zajedno sa Espanjolom i Elćeom preseliti u drugi rang.

To znači da se Srđan Babić sa Almerijom spasio "giljotine" i to na kakav način! Ovaj tim je dugo bio u toj crvenoj zoni baš zbog nepovoljnog rezultata protiv Espanjola, ali je onda došao do boda u 88. minutu sa bele tačke preko Embarbe, što je bilo dovoljno za opstanak (3:3).

Ali drama je bila još veća tim pre što se igralo neverovatnih 100 minuta u Kataloniji, tako da je bilo jasno da bi jedan gol u pogrešnoj mreži mogao da obraduje Real Valjadolid. Ali nije ga bilo...

Ugrožena je bila i masa drugih timova. Valensija, Hetafe, Kadiz i Selta - svi su oni strepili za svoj goli život. I uglavnom su svi i odigrali nerešeno osim Selte koja je pobedila Barsu na domaćem terenu (2:1) i tako je "izbegla" na 13. mesto na tabeli.

Čak i da je došla do jednog boda, opstala bi u ligi, tako da je mogla dosta mirnije da prati čitavu situaciju.

Betis i Valensija su remizirali rezultatom 1:1, kao i Elće i Kadiz, dok su kao što smo rekli, Valjadolid i Hetafe odigrali bez golova. Domaćinu je tu bila potrebna pobeda do koje nije došao.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi: Imamo Mitrovića k'o Topalovića! Debitanti nisu došli samo da se slikaju, iako su lepi momci!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA