≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zlatan Ibrahimović u suzama završio karijeru: Veličanstven oproštaj Milaneza od svog Boga fudbala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj jedne velike ere

  • 6
Zlatan Ibrahimović Foto: Spada/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veliki Zlatan Ibrahimović od danas je i zvanično okačio kopače o klin, pošto je posle objave Milana da sa njim neće produžiti ugovor, doneo odluku da ode u penziju!

Ugovor sa Rosonerima, švedski fudbaler imao je sve do kraja ove sezone, a Ibra je ove godine nastupio samo 144 minuta na terenu u četiri nastupa, ali je istovremeno postao i najbolji strelac u istoriji Serije A na meču protiv Udinezea.

U Milan se vratio 2020. godine kada je sa timom osvojio titulu prvaka Serije A, prvu nakon 2011. godine, kada je takođe on bio u sastavu. On nije bio u protokolu za meč sa Veronom danas, ali je bio na stadionu, bordio je svoje saigrače, a imao je i emotivan oproštaj od navijača.

Zlatan Ibrahimović Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oni najvatreniji razvili su preko cele tribine natpis "God Bye" (u bukvalnom prevodu "Doviđenja, Bože") zbog čega je Ibrahimović u jednom momentu čak i zaplakao i nije mogao da zaustavi svoje suze.

Šveđanin se klanjao navijačima i pokazao im je znak srca, što je dokaz koliko voli Rosonere i klub iz Milana sa kojim je ostvario neke od svojih najvećih uspeha u čitavoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJE

    5. jun 2023 | 01:18

    LEGENDA IBRA SVE NAJBOLJE U DALJNJEM ZIVOTU OBOZAVAO SAM NJEGOVU ZELJU DA UVEK ZEZNE PROTIVNIKA!!!

  • Gile

    4. jun 2023 | 23:48

    Samo je Maradona bolji od njega,srecno majstore.

  • AK47

    5. jun 2023 | 11:00

    Hvaa Ibra da nisi imao povredu u Man utd igrao bi jos pet sezona.... Sve je krenulo lose od te povrede u Mancehesteru...❤️🙏. Najaci si!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA